NB! We are at EuroPaint 2023, all orders will be shipped after September 1st.

Till Hästen

Merparten av våra produkter för hästen kommer från Weaver Leather i Ohio, USA. Produkterna vänder sig både till westernhästen och hästar i allmänhet. Weaver är ledande när det gäller att tillverka jämn och mycket hög kvalitet. Weaver ligger i hjärtat av Amishområdet och de flesta som arbetar på företaget tillhör Amishfolket.

Weaver har genom idogt kvalitetsarbete skaffat sig en unik position på den amerikanska marknaden och är idag ledande när det gäller produkter för i synnerhet westernhästen. Merparten av alla produkter utvecklas och tillverkas vid anläggningen i Ohio, där man är mycket engagerad i samhällets utveckling och är mycket måna om sina anställda. Företaget tillverkar även läderbearbetningsverktyg och maskiner, som används i den egna verksamheten. Man tillhandahåller och säljer dessutom läder, nylon och beslag till andra läderbearbetande företag i hela världen.

Weaver är måna om att utveckla företaget så att man behåller en ledande roll, vilken sker genom att samarbeta med erkänt kompetenta tränare, som. t.ex. Stacy Westfall, Ken McNabb mm. eller genom att göra välvalda inköp av intressanta företag, som t.ex. eZall med sina miljövänliga biobaserade vårdprodukter eller RidersRasp med ergonomiska hovvårdsprodukter.